Whitepaper insolventie

Het is erg vervelend als je zorgen hebt over je bedrijf. Zeker als die zorgen ingegeven worden door een (zich aandienend) liquiditeitsprobleem, of wanneer je overgedragen wordt aan de afdeling Bijzonder Beheer van de bank. Wat moet ik doen? Wat moet ik vooral niet doen? Bestaat mijn bedrijf volgend jaar nog? Gaat mijn bedrijf failliet? Gaat de bank een interim manager aanstellen die me compleet buitenspel gaat zetten? Allemaal vragen die door je hoofd kunnen spoken.

In onze praktijk hebben we de ervaring dat het merendeel van de bedrijven in zwaar weer er uiteindelijk weer bovenop komt. Ook zien we dat een aantal elementen in vrijwel alle “turnaround” projecten terugkomt. We hebben ze voor samengevat in 10 stappen die je zelf kunt uitvoeren om de regie te herpakken bij liquiditeitsproblemen.

Insolventie whitepaper UNO

Meer weten over dit onderwerp?

Of heb je een vraag over je eigen onderneming? Onze specialisten op het gebied van insolventiebegeleiding staan je graag te woord. Uiteraard geheel vrijblijvend. Neem direct contact op met één van onze bedrijfsadviseurs. Bel 088 506 1000