WHOA spreekuur

Met de komst van de WHOA-wetgeving (Wet Homologatie Onderhands Akkoord) begin 2021 kunnen bedrijven hun schulden saneren met toestemming van de rechter, zonder dat daarvoor een surseance of faillissement nodig is. Een instrument dat zeer welkom kan zijn voor bedrijven die in de kern bestaansrecht hebben.

De WHOA is een complexe wet en vereist specifieke WHOA-expertise. Daarom is het verstandig én op bepaalde momenten in een WHOA-traject zelfs verplicht om deskundigen in te schakelen.

Heeft u een onderneming met een knellende schuldenlast? En vraagt u zich af in hoeverre de WHOA u uitkomst kan bieden dit probleem op te lossen?

Maak gebruik van ons WHOA spreekuur! Spreek geheel vrijblijvend kort met ons over de (on)mogelijkheden van de WHOA en wat er precies komt kijken bij een WHOA-proces. En laat gerust uw controller of accountant aanschuiven.

Ons spreekuur is bedoeld voor ondernemers van MKB-bedrijven met een omzet vanaf € 2,5 miljoen en 10 werknemers of meer. Kleinere bedrijven en non-profit organisaties kunnen uiteraard gebruik maken van de WHOA, maar passen qua expertise minder goed bij UNO.

Aanmeldformulier WHOA spreekuur

  • Provincie waarin uw bedrijf gevestigd is
  • Branche waarin uw onderneming werkzaam is
  • Dit e-mail adres wordt gebruikt om de Teams-uitnodiging naar toe te sturen.
  • Dit telefoonnummer wordt uitsluitend gebruikt om u tijdig te kunnen informeren als uw afspraak onverhoopt niet door kan gaan.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.