Luuk Veurink

Sr. Bedrijfsadviseur & partner

Luuk Veurink - UNO

Expertise

Bedrijfswaardering Fusie & Overname Strategie Insolventie & Herstructurering

Branches

Handel & Industrie Bouw & Transport Zakelijke dienstverlening ICT & Media Food & Agri Horeca & Leisure Zorg & (semi) Overheid
Ondernemen en ondernemingen. Binnen de bredere context van onze maatschappij. Daar ligt het belang van ons allen. Het draait om toekomstperspectief en continuïteit. Met en door mensen. Ondernemingen in bijzondere situaties begeleiden richting een betere toekomst is wat Luuk drijft als bedrijfsadviseur. Met kennis, kunde en vooral zonder nonsense (want wie heeft daar tijd voor?)

Luuk is een financial van origine. In 1999 maakte hij de overstap naar UNO als partner. Inmiddels is hij meerdere jaren actief op het brede speelveld van ondernemingsadvies in alle soorten en maten. Luuk is expert in begeleiding bij financieel zwaar weer, bedrijfsanalyse en -ondersteuning, fusies en overnames, bedrijfswaardering en boedelscheidingen.

Luuk doorliep na zijn studie en de controllersopleiding in 8 jaar alle stappen in het financieel management bij een dynamische kunststofverwerkende multinational (Wavin). Om het gehele ondernemingsorgel te blijven bespelen, stapte hij in het begin van de jaren ‘90 over naar Ernst & Young interim management. Onder deze vlag voerde hij diverse klussen uit op financieel en bedrijfskundig gebied. Na een periode als CFO bij een internationaal opererende kartonfabriek (lid van het Smurfit-concern), switchte hij naar de zakelijke dienstverlening bij een groot advocaten- en notarissenkantoor. Hier bekwaamde Luuk zich in het hectische vak van bedrijfsadvisering in bijzondere situaties en met name insolventies.

Artikelen door Luuk Veurink