Waardebepaling bedrijf

bedrijfswaardering

Weet u wat uw bedrijf waard is? Inzicht in de waarde van uw bedrijf helpt bij het succesvol ondernemen. Daarnaast kunt u soms ineens een waardebepaling nodig hebben. Een echtscheiding, de overdracht van een familiebedrijf of de wens de onderneming te verkopen: allemaal situaties die vragen om een deskundige waardebepaling van het bedrijf. Wij zijn al jarenlang expert op het gebied van bedrijfswaarderingen. Neem gerust contact op; we vertellen u graag meer over waardebepaling.

Waardebepaling als aandeelhouders uit elkaar gaan

Echtscheiding van partners die samen een bedrijf voeren. Een aandeelhouder die toe is aan een andere uitdaging. Om allerlei redenen kunnen aandeelhouders besluiten uit elkaar te gaan. Maar wat kost de uitkoop? Kan het bedrijf wel op dezelfde voet verder? Beantwoording van deze vragen begint met een waardebepaling van het bedrijf.

Toetredende aandeelhouder: waardebepaling bedrijf

Treedt een van uw managers toe als aandeelhouder? Gaat u zelf aandelen kopen van het bedrijf waar u werkt? Dan wilt u zeker weten dat de prijs fair is voor beide partijen. Ook hier is de waardebepaling van het bedrijf het beginpunt. Na de waardebepaling kunnen we u ook begeleiden bij de rest van het proces. Geen gedoe; u kunt snel weer verder met ondernemen

Waardebepaling familiebedrijf bij overdracht

Het is een bijzonder moment binnen een familiebedrijf: de overdracht van de aandelen bij opvolging door de volgende generatie. Ineens spelen allerlei emoties mee. Voorkom onnodige spanningen binnen de familie en kies voor een betrouwbare waardebepaling. Met een goede waardebepaling in de hand wordt de overdracht vlot en eerlijk geregeld. De continuïteit van het bedrijf staat voorop.

Uw bedrijf verkopen? Waardebepaling bij verkoop

Denkt u aan het verkopen van uw bedrijf? Uw plannen kunnen pas concreet vorm krijgen als u weet wat uw onderneming waard is. De waardebepaling van uw bedrijf kunt u vervolgens gebruiken om zaken te optimaliseren. Samen stippelen we de slimste route uit, zodat de waarde van uw bedrijf optimaal is op het moment dat u echt gaat verkopen.

Uw bedrijf optimaliseren met een waardebepaling

Uw bedrijf kan altijd beter. Nieuwsgierig naar tools waarmee u uw bedrijf kunt optimaliseren? Start met een waardebepaling. U krijgt inzicht in de waardebepalende elementen (value drivers) en weet precies waar u staat. Een periodieke waardebepaling van uw bedrijf geeft u de kans uw succes te vergroten.

Uw partner in waardebepaling

Wat uw situatie ook is, met een bedrijfswaardering door een van onze adviseurs krijgt u de waarde van uw onderneming helder voor ogen. Samen met u slaan we de brug van waarderen naar ondernemen. Neem contact op en we vertellen uw alles wat u wilt weten over de waardebepaling van uw bedrijf.

Lees ook

Indicatieve bedrijfswaardering

author image Tjarda van Dam

Onafhankelijk waarderingsrapport

author image Tjarda van Dam