Dit kan UNO voor u betekenen

Bedrijfswaardering

Heeft u behoefte aan een snelle waardecheck of juiste een grondige bedrijfswaardering? UNO’s deskundige valuators geven u het inzicht wat u nodig heeft.

Fusie & Overname

Strategie

Een strategische visie ontwikkelen met hulp van buitenaf kan verhelderend werken. UNO helpt u kansen te ontdekken en uw onderneming klaar te maken voor groei. 

WHOA

Met de komst van de WHOA begin 2021 kunnen bedrijven hun schulden saneren met toestemming van de rechter, zonder dat daarvoor een surseance of faillissement nodig is. 

Wij leggen u graag meer uit!

Herstructurering

Dankzij UNO weet u snel en doeltreffend hoe de verlieslatende situatie in elkaar zit en welke oplossingenrichtingen er zijn. Onze adviseurs begeleiden u in voor- en tegenspoed.

Hoe ziet uw situatie er uit?

Onze manier van werken

U bent als ondernemer deels creatief genie, deels analist, deels vakman, deels organisator, deels handelaar, deels bedrijfseconoom, deels leider en deels inspirator. Net als wij. Daarom begrijpen we de mens in de ondernemer.

We zijn toegewijd aan onze klant. Wij kennen hen en zij ons. We weten wat hen drijft en we scheppen vertrouwen met onze daden. We beseffen wat er van ons wordt gevraagd en waarom we worden gevraagd. Met aandacht voor de zaak doen we wat we kunnen. Aandacht voor de mens achter de zaak zorgt dat we het net iets beter doen dan een ander.

Onze kracht komt voort uit vertrouwen en authenticiteit. We hebben vertrouwen in wat we kunnen en wat we doen. Onze authenticiteit blijkt uit wie we zijn en hoe we handelen.