Mark Evers

Financieel adviseur

Expertise

Bedrijfswaardering Strategie Insolventie & Herstructurering

Branches

Handel & Industrie Bouw & Transport Zakelijke dienstverlening Food & Agri Horeca & Leisure Zorg & (semi) Overheid
“Voeg waarde toe aan het werk” is Marks motto: “Breng iets, op inhoud of persoonlijk vlak, wat toevoegt aan de situatie en helpt het probleem op te lossen. Soms is dat een diepgaande analyse, soms een goed advies en soms alleen een luisterend oor. Het is fijn als je op die manier zorgen bij anderen kunt wegnemen.”

Na zijn master Controlling aan de RUG is Mark aan de slag gegaan als financial bij een grote verzekeringsmaatschappij in Nederland. Hier hield hij zich bezig met technisch financiële wetgeving en was hij sparringpartner voor het management met focus op verandermanagement. Daarnaast gaf hij ad interim leiding aan een onderneming, met focus op financiën, interne organisatie en performance management.

UNO is voor Mark geen onbekende, want tijdens zijn studie heeft, als eerst ooit,  stage gelopen bij UNO. En dat dat goed bevallen is, blijkt wel uit het feit dat hij begin 2023 in dienst is getreden als financieel adviseur.

Als adviseur maak je Mark blij een goede mix van inhoud en persoonlijk contact. Een halve dag analyseren, de inhoud in, verbanden leggen om deze vervolgens de inzichten te delen, horen wat anderen denken en gezamenlijk oplossingen te bedenken.