Diepgaand inzicht in de waardebepalende elementen van uw onderneming? Meer grip op omzet en resultaat? Planmatig kunnen reageren op interne en externe veranderingen? Een business scan legt alle relevante onderdelen bloot. Bovendien kijkt UNO samen met u naar de mogelijke acties die uit uw business scan voortvloeien.

Waarde bepalende elementen

We begrijpen dat u als ondernemer het liefst controle heeft over alle processen in uw onderneming. Dit helpt u niet alleen om uw bedrijf in het heden goed te managen, maar zorgt er ook voor dat u klaar bent voor veranderingen in de toekomst. Zowel interne als externe omstandigheden kunnen u dwingen om tactisch na te denken over uw planning. Dit gaat een stuk doelgerichter met een overzicht van de waarde bepalende elementen in uw onderneming. Daarnaast geeft een (periodieke) bedrijfswaardering inzicht in de waarde-opbouw van uw onderneming. Handig voor als u bijvoorbeeld over een aantal jaren wilt verkopen.

360°-analyse van uw onderneming

Met een business scan bekijken we uw onderneming van alle kanten. We analyseren onder andere uw bedrijfsplan, organisatiestructuur en -cultuur, bedrijfsprocessen, ICT en beleid. Hiervoor kijken we niet alleen naar uw cijfers; we houden ook interviews met de belangrijkste personen binnen uw onderneming. Na een volledige scan, koppelen we de knelpunten (nu en in de toekomst) aan u terug. Onderdeel hiervan is een gedegen financiële onderbouwing, die uiteraard geschikt is om te delen met uw financiers of medeaandeelhouders. Bovendien doen we voorstellen hoe u grip krijgt en houdt op mogelijke oplossingen.

Stuur in handen

UNO heeft ruim 25 jaar ervaring in diverse sectoren, organisaties en uiteenlopende fases van ondernemen. We weten precies welke vragen we moeten stellen voor een gestructureerd inzicht in uw situatie. De business scan vertelt u hoe uw onderneming ervoor staat, maar ook welke acties u nu zou kunnen ondernemen. Natuurlijk adviseren we hoe u deze acties slim kunt implementeren. Met onze business scan bent u klaar voor de toekomst van uw onderneming.

Lees ook

Strategisch groeiplan

author image Tjarda van Dam

Groeifinanciering

author image Tjarda van Dam