Roelof van der Wielen

Sr. Bedrijfsadviseur & partner

Roelof van der Wielen - UNO

Expertise

Fusie & Overname Strategie Faillissement voorkomen (WHOA) Insolventie & Herstructurering

Branches

Handel & Industrie Bouw & Transport Zakelijke dienstverlening Food & Agri Horeca & Leisure Zorg & (semi) Overheid
Roelof staat bekend als vindingrijk en vasthoudend. Zijn werkwijze bestaat uit veel persoonlijk, direct contact. Ondernemers stellen deze gesprekken op prijs, omdat ze ervaren dat, hoe confronterend soms ook, het niet bedreigend is. Met een beetje humor zelfs vaak prettig. Een belangrijke drijfveer in zijn werk als bedrijfsadviseur is het hebben van een oprecht gevoel bij het nut van de klus.

Roelof is al vanaf het begin van UNO actief als bedrijfsadviseur. Dat is dus al meer dan 25 jaar. Sinds 2019 staat hij in het Landelijk Register voor Gerechtelijk Deskundigen geregistreerd als herstructureringsdeskundige, wat inhoudt dat hij ruime ervaring heeft met complexe herstructureringen van MKB-ondernemingen en de zorgvuldigheid en objectiviteit die een advies aan de rechtspraak vereist.

Roelof verkoopt geen standaard product of dienst. Hij verplaatst zich in de positie van de ondernemer en gebruikt zijn technische en bedrijfskundige ervaring en kennis om de oplossing te bedenken bij de verbetering, vernieuwing, het staken of herstellen van een onderneming. Het feit dat hij als onafhankelijke adviseur het vertrouwen heeft weten te winnen van banken en schuldeisers, maakt dat hij vaak de weg kan vinden voor een oplossing die iedere partij goed dunkt. Dat levert doorgaans memorabele gesprekken en samenwerkingen op.

LRGD - UNO

Artikelen door Roelof van der Wielen