Bedrijfsstrategie en groei

bedrijfswaardering

Als ondernemer bent u druk met de dagelijkse praktijk. Soms bent u zelfs zo druk dat u niet voldoende toekomt aan stilstaan bij de bedrijfsstrategie en groei van uw onderneming. Een ervaren adviseur van buitenaf is dan precies de stok achter de deur die u nodig heeft. We helpen u om met een helikopter-view naar uw onderneming te kijken en noodzakelijke koerswijzigingen te identificeren. Op basis van een goede markt-, bedrijfskundige en financiële analyse weet u direct waar u staat.

Business scan

Een goed groeiplan begint met een diagnose van uw onderneming en haar positie in de markt. Onze business scan geeft u hiervan een helder beeld. We helpen u om groeikansen en strategische mogelijkheden in kaart te brengen. Hiervoor maken we eerst een scherpe markt-, bedrijfskundige en financiële analyse van uw bedrijf. Het resultaat is een solide basis voor strategische en tactische beslissingen.

Pragmatisch ondernemingsplan

Bij UNO houden we van pragmatisch en concreet. Daarom vertalen we de uitkomsten van de bedrijfsstrategie en groei planning in een pragmatisch ondernemingsplan met financiële projectie. Als u dat wilt, begeleiden we u bij het aantrekken van de juiste vorm van financiering om uw plannen te realiseren. Uw adviseur geeft u daarnaast de handvatten die nodig zijn om stappen te nemen en de juiste koers te realiseren.

Koers hebben en houden

UNO werkt graag samen met u aan groei en strategische visie. Waar nodig begeleiden we u in het behouden van uw strategische koers. Strategische beslissingen zijn echter nooit zonder gevolgen. Daarom zorgen we voor een goede voorbereiding en gedegen doorrekeningen, eventueel met meerdere groeiscenario’s. Desgewenst ondersteunen we u bij de implementatie. Het is immers het resultaat dat telt!

Lees ook

UNO Business scan

author image Tjarda van Dam

Strategisch groeiplan

author image Tjarda van Dam