Boardroom strategie en advies

bedrijfswaardering

Een kritische blik, een frisse wind… zelfs de meest doorgewinterde ondernemer heeft baat bij iemand die de juiste “waarom vragen” stelt. Iemand met zowel voldoende afstand als voldoende kennis. Precies daarom worden onze adviseurs vaak uitgenodigd om aan te schuiven voor boardroom strategie en advies. We dagen u en uw management uit en houden u een spiegel voor. Het resultaat? Uw onderneming is sterker, weerbaarder en slagvaardiger.

Adviseur van het management

Onze core business is het leveren van een kritische en sterke analyse die hout snijdt. We zijn betrokken bij de strategie en tactiek van uw onderneming zonder daarin een formele rol aan te hoeven nemen. De kracht van ons boardroom strategie en advies schuilt namelijk in onze onafhankelijkheid. Als we iets geen goed idee vinden, dan zeggen we dat ook.

Uw onderneming duurzaam versterken

We hebben kennis van veel verschillende markten en ondernemingen en ruime ervaring met boardroomvraagstukken op het gebied van herstructurering en turnaround management, , financieel management en bedrijfsstrategie. Dat stelt ons in staat om snel een beeld van uw bedrijfsactiviteiten van uw bedrijf te vormen en te beoordelen of de aansluiting met uw doelgroep en markt nog klopt. We bevragen, coachen, dagen uit en spiegelen, zodat het managementteam de beste route, KPI’s en plannen kan formuleren. Aan ons de eervolle taak om uw onderneming duurzaam te versterken en waarde aan uw team toe te voegen.

Lees ook

Bedrijfsstrategie & groei

author image Tjarda van Dam

Fusie & overname

author image Tjarda van Dam