ZOEKEN

Boardroom strategie & advies

Een kritische blik, een frisse wind… zelfs de meest doorgewinterde ondernemer heeft baat bij iemand die de juiste waarom-vragen stelt. Iemand met zowel voldoende afstand als voldoende kennis. Precies daarom worden onze adviseurs vaak uitgenodigd om aan te schuiven in en rondom boardrooms. We dagen u en uw management uit en houden u een spiegel voor. Het resultaat? Uw onderneming is sterker, weerbaarder en slagvaardiger.

Adviseur van het management

Onze core business is het leveren van kritische en sterke analyses die hout snijden. We zijn betrokken bij de strategie en tactiek van uw onderneming zonder daarin een formele rol aan te hoeven nemen. De kracht van ons advies schuilt namelijk in onze onafhankelijkheid. Als we iets geen goed idee vinden, dan zeggen we dat ook.

Uw onderneming duurzaam versterken

We hebben kennis van veel verschillende markten en ondernemingen en ruime ervaring met boardroomvraagstukken op het gebied van turnaroundmanagement, herstructurering, financieel management en bedrijfsstrategie. We vormen snel een beeld van de activiteiten van uw bedrijf en kunnen beoordelen of de aansluiting met uw doelgroep en markt klopt. We bevragen, coachen, dagen uit en spiegelen, zodat het managementteam de beste route, KPI’s en plannen kan formuleren. Aan ons de eervolle taak om uw onderneming duurzaam te versterken en waarde aan uw team toe te voegen.

Lees ook...