Kennisbank

UNO begeleidt Pranger-Rosier Groep in verkoopproces

author image Luuk Veurink
UNO nieuws

Begin deze week is wereldkundig gemaakt dat technisch dienstverlener Unica de Friese Pranger-Rosier Groep gaat overnemen.

De aansluiting bij Unica biedt Pranger-Rosier de mogelijkheid tot verdere groei en uitbreiding van het aantal specialismen Pranger-Rosier is het grootste zelfstandige installatiebedrijf van Noord-Nederland met een omzet van ca. € 55 miljoen en 250 medewerkers. Met vestigingen in Dokkum, Leeuwarden en Sneek heeft Pranger-Rosier sinds 1967 een goede naam opgebouwd als allround installatiebedrijf. Vanwege de sterke regionale naamsbekendheid en reputatie en zal Pranger-Rosier daarom onder haar eigen naam blijven opereren.

Met de voorgenomen overname versterkt Unica haar regionale positie in Noord-Nederland en kan het haar activiteiten uitbreiden in dit deel van Nederland, met name op het gebied van technisch beheer en onderhoud.

UNO bedrijfsadviseurs heeft de aandeelhouders en directie van Pranger-Rosier in dit verkoopproces van begin tot eind mogen begeleiden, ondersteunen en adviseren. Een intensief traject met mooie afloop. Felicitaties voor beide ondernemingen zijn dan ook op z’n plaats. Wat ons betreft een “perfecte match” in de installatiebranche en zoals beide partijen zelf hebben aangegeven bij de ondertekening van de overeenkomst: “Samen maken we de toekomst”.

Wilt u meer weten over wat wij als adviseur bij aan- of verkoop van uw bedrijf kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op via info@uno-advies.nl of 088 – 506 10 00.

Lees ook

Adviseur uitgelicht: Niels Dijkstra

author image Tjarda van Dam

UNO helpt de Elzinga Groep naar een bestendige toekomst

Luuk Veurink - UNO Luuk Veurink