Kennisbank

UNO begeleidt Akiet bij verkoop aan Arcus IT Group

In mei 2022 meldden wij dat Accent en Arcus IT hadden besloten de krachten te bundelen en tegelijkertijd een investeerder binnen te halen. UNO heeft toentertijd de aandeelhouders van Accent bijgestaan in het verkoopproces.

Nu 10 maanden later sluit een nieuwe partij, Akiet Automatisering B.V., zich aan bij de Arcus IT Group en ook nu mochten wij de verkoop begeleiden.

Deskundigheid en betrouwbaarheid

Akiet is in 1999 opgericht en ontwerpt en ontwikkelt software op maat. Deskundigheid en betrouwbaarheid zijn de drijfveren van de onderneming en dankzij de lange ervaring is Akiet in staat organisaties op het vlak van IT te ondersteunen en toepassingen naar eigen wens in te richten.

Blij met de nieuwe samenwerking

Arcus IT Group is blij met de nieuwe samenwerking: “Met de expertise van Akiet op het gebied van softwareoplossingen op maat, kunnen wij onze klanten straks nog beter helpen in situaties waarin standaardsoftware niet volstaat. Wij zijn verheugd over de mogelijkheden die deze samenwerking biedt.”

Voortzetting plezierige samenwerking

UNO bedrijfsadviseurs heeft Akiet begeleid bij het verkoopproces, in samenwerking met Trip Advocaten & Notarissen. Daan Noort: “Door het eerdere traject met Accent was de Arcus IT Group voor mij geen onbekende. De samenwerking die vorig jaar zo professioneel en plezier is verlopen, hebben we nu weer kunnen voortzetten. Mijn eigen IT-achtergrond bracht ook in dit proces weer voordelen, omdat de taal en bedrijfsvoering voor mij bekend terrein zijn.”

Wij wensen Johan Kaptein, zijn team van Akiet, en Arcus IT heel veel succes toe in hun toekomstige samenwerking.

Lees ook

Adviseur uitgelicht: Niels Dijkstra

author image Tjarda van Dam

UNO helpt de Elzinga Groep naar een bestendige toekomst

Luuk Veurink - UNO Luuk Veurink