Kennisbank

Van bedrijfswaardering naar verkoop: UNO begeleidt verkoop Kuipers Uitzendbureau

author image Tjarda van Dam
UNO nieuws

De deal was al even geleden beklonken, maar nu is er ook door de kopende en verkopende partij over gecommuniceerd. En dus kunnen wij er ook aandacht aan besteden: Kuipers Uitzendbureau in Veendam is overgenomen door BVB bouwsupport.

In 2010 is Adriaan Kuipers gestart met Kuipers Uitzendbureau. Met veel trouwe klanten en ruim 50 man personeel, was hij actief in de grond-, weg- en waterbouw, groenvoorziening en transport & logistiek.

Door de overname kan BVB bouwsupport haar organisatie, gericht op bouwplaatspersoneel, uitbreiden met aanvullende disciplines.

Adriaan Kuipers: “lk ontdekte veel overeenkomsten tussen BVB bouwsupport en Kuipers Uitzendbureau. We zijn uit hetzelfde hout gesneden. Beiden voelen we ons persoonlijk betrokken bij onze medewerkers. We staan voor goed werkgeverschap, goede arbeidsvoorwaarden, salarissen volgens CAO en werken conform alle wet- en regelgeving. BVB is een stabiele organisatie. Ik draag mijn mensen en naam daarom met een goed gevoel over”.

Met de overname gaan ook alle medewerkers mee. Jeroen Bakker, directeur BVB: “Met dit team hebben we er alle vertrouwen in dat we een mooie toekomst tegemoet gaan”.

Wijnand de Vries: “We hadden al een groot netwerk met opdrachtgevers in Groningen, Friesland en Drenthe en met de overname van Kuipers Uitzendbureau breiden we dit alleen maar verder uit. Vanuit onze vestigingen in Heerenveen, Assen en Veendam kunnen wij heel Noord-Nederland voorzien van personeel in de bouw, groenvoorziening en infra.

In opdracht van Kuipers Uitzendbureau is UNO het verkoopproces gestart met bedrijfswaardering. Na een aantal gesprekken waarbij voorwaarden en uitgangspunten zijn vastgesteld is UNO op zoek gegaan naar potentiële marktpartijen. Dit heeft uiteindelijk geleid tot exclusieve gesprekken met BVB en de verkoop.

Lees ook

Adviseur uitgelicht: Niels Dijkstra

author image Tjarda van Dam

UNO helpt de Elzinga Groep naar een bestendige toekomst

Luuk Veurink - UNO Luuk Veurink