Kennisbank

Minicursus ‘verkoopproces & bedrijfswaardering’

author image Daan Noort
Bedrijfswaardering
minicursus verkoopproces en bedrijfswaardering

Stel, u overweegt als ondernemer om over een aantal jaren uw bedrijf te gaan verkopen. Wat komt er dan allemaal op u af, hoe kunt u zich goed voorbereiden en waar moet u überhaupt beginnen?

Wij hebben hier een minicursus ‘verkoopproces & bedrijfswaardering’ voor ontwikkeld. Zo lichten we toe welke verschillende fases er zijn in het verkoopproces, wat een due diligence onderzoek omvat, wat de meest voorkomende waarderingsmethodes zijn en niet onbelangrijk, hoe u de waarde van uw bedrijf kunt verbeteren. Ook neemt één van onze collega’s u mee in de veelgebruikte terminologie, zodat u als ondernemer bij aanvang van een verkoopproces, in ieder geval al enigszins beslagen ten ijs komt. Kortom, goede voorbereiding is niet alleen het halve werk, maar draagt ook bij aan de waarde van de onderneming en de mogelijke opbrengst van uw aandelen.

Waarom we dit doen? Simpel!  Dat noemen wij ook ‘aandacht voor ondernemers’.

Speelt u ook met de gedachte uw bedrijf in de (nabije) toekomst te verkopen? Dan is deze minicursus ‘verkoopproces & bedrijfswaardering’ ook wat voor u! U hoeft niet terug naar de schoolbanken, maar bent gewoon welkom op ons kantoor.

We informeren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden. Bel ons kantoor op 088-506 10 00 of mail naar secretariaat@uno-advies.nl

Lees ook

Relevante fiscaliteiten bij fusies en overnames

Daan Noort - UNO Daan Noort

Bestaansrecht van een onderneming

Roelof van der Wielen - UNO Roelof van der Wielen