Tim Klinker

Bedrijfsadviseur

Expertise

Bedrijfswaardering Fusie & Overname Strategie Insolventie & Herstructurering

Branches

Handel & Industrie Bouw & Transport Retail Zakelijke dienstverlening ICT & Media Horeca & Leisure Zorg & (semi) Overheid
Ondanks dat het werk van een bedrijfsadviseur erg kennisgericht is, maakt Tim juist het verschil met zijn “zachte” competenties. Oprecht en integer zijn en afspraken nakomen zijn basis kernwaarden die hij hoog in het vaandel heeft staan. Met creatieve oplossingen kan hij iets extra’s brengen, waardoor een project een nóg grotere kans van slagen heeft. Tim wordt blij van een overnametraject waarbij hij grote invloed heeft op de toekomst van de ondernemer en haar werknemers. Bijvoorbeeld doordat een verkoop banen redt die anders op de tocht hadden gestaan. Of doordat hij een ondernemer in nood kan ontlasten en hij daarmee een positieve invloed heeft op het reilen en zeilen van de organisatie én de ondernemer in privé.

Nadat Tim in 2008 de studie Financial Services Management heeft afgerond, heeft hij een aantal jaren werkervaring opgedaan bij meerdere grootbanken en is gedetacheerd geweest bij diverse ondernemingen in Nederland. De ervaring met het beoordelen van financieringsplannen en het reviseren van bedrijfsfinancieringen van het groot MKB heeft hij meegenomen in zijn functie als zelfstandig bedrijfsadviseur bij Claassen, Moolenbeek & Partners. Vanuit die functie had hij meerdere keren contact met de collega’s van UNO. De overstap naar UNO voelt voor Tim als een logische stap om zich verder te ontwikkelen op o.a. het gebied van overnametrajecten en met de collega’s bij UNO de ondernemer, die zijn bedrijf wil verkopen of een ander bedrijf wil overnemen, nog beter bij te staan. De focus van Tim ligt primair dan ook op de Fusie en Overname markt.

 

Artikelen door Tim Klinker