Private Masterclass

Denk vooruit

Misschien denkt u nog niet aan stoppen, vindt u de bedrijfsvoering nog veel te interessant en ziet u nog volop kansen voor succes en verdere groei. Echter, elke ondernemer zal vroeg of laat wel aan een overdracht moeten denken. Wanneer u pas in actie komt als de verkoop dichtbij is, gaat u mogelijk geen optimaal verkoopresultaat behalen.

Zorg dat uw bedrijf er klaar voor is (en u ook…)

Het is dus zaak om goed voorbereid te zijn op een toekomstige verkoop. Welke beslissingen zijn nu al nodig om straks een nog waardevoller bedrijf te kunnen verkopen? En trouwens, hoe zit het eigenlijk met u zelf? Bent u zich voldoende bewust van wat er allemaal op u afkomt in het verkoopproces én bent u zelf klaar voor de verkoop van uw bedrijf?

Masterclass

Wij hebben een private masterclass ontwikkeld waarin Tim Klinker al deze vragen beantwoord, maar ook vragen als “hoe wordt de waarde van mijn bedrijf bepaald en hoe kan ik deze optimaliseren? ” komen aan bod. Omdat de masterclass op maat wordt gemaakt en uw eigen onderneming centraal staat, gaat hij specifiek in op uw vragen, de branche waarin u werkzaam bent en de uitdagingen die dat met zich meebrengt.

Kosten

De kosten voor deze private masterclass bedragen € 495,00 excl. BTW.

Meldt u via onderstaand formulier aan en wij nemen contact op voor een nadere kennismaking, toelichting en voor het plannen van een afspraak.

Aanmeldformulier Private Masterclass

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.