Kennisbank

UNO beschikt over WHOA herstructureringsdeskundige

author image Tjarda van Dam

Onze collega Arno Elting heeft de opleiding WHOA Herstructureringsdeskundige met goed gevolg afgerond. Hij behoort tot de eerste lichting die bij de Universiteit Leiden deze post-academische opleiding heeft gevolgd.

De WHOA heeft ten doel om schulden te herstructureren van ondernemingen die in de kern bestaansrecht hebben.

Arno kan door ondernemingen en schuldeisers bij de rechtbank worden voorgedragen als herstructureringsdeskundige in WHOA-trajecten.

De aanstelling van een herstructureringsdeskundige is echter niet verplicht. Ook als het de wens is om een WHOA te doorlopen zonder de formele aanstelling van een herstructureringsdeskundige, kan UNO u hierin uitstekend ondersteunen.

In combinatie met Gerechtelijk Deskundige Roelof van der Wielen, Register Valuator Adrie Luning en EACTP-gecertificeerde Daan Noort beschikt UNO over een deskundig team waarmee we u als ondernemer kunnen begeleiden bij een complex traject van herstructurering en turnaround.

Welke gereedschappen ook worden gehanteerd, wij streven er altijd naar om op een zo efficiënt en effectief mogelijke manier ons doel te bereiken: het voortbestaan van de onderneming veilig stellen en een faillissement voorkomen.

Door onze jarenlange ervaring bij complexe herstructureringen en onze unieke mix van juridische, bedrijfseconomische en bedrijfskundige expertise, zijn wij uitstekend in staat de brug te slaan tussen de onderneming en haar schuldeisers.

Onpartijdigheid en onafhankelijkheid staan hierbij nooit ter discussie. UNO heeft geen nevenactiviteiten die onze adviezen kunnen kleuren. We werken niet met succesfees, we investeren zelf niet en zijn ook niet gelieerd aan andere partijen (zoals financiers, investeerders, banken en advocatenkantoren).

Wilt u meer weten wat UNO voor u kan betekenen in situaties van financial distress? Bel met Arno Elting (06-86 56 77 13) of stuur hem een mail (arno@uno-advies.nl)

Lees ook

Een goede voorbereiding is het halve werk

Niels Dijkstra Niels Dijkstra

Afko’s en klapperende oren

author image Tjarda van Dam