Kennisbank

Adrie Luning treedt toe als partner

author image Tjarda van Dam

De inkt van de handtekening is inmiddels opgedroogd en dus kunnen wij melden dat Adrie Luning afgelopen week is toegetreden als partner van UNO bedrijfsadviseurs. Een heuglijk feit dat we niet alleen hebben gevierd met een mooie bos bloemen voor zijn vrouw, maar waar we binnenkort – omdat het gelukkig weer kan – als team ook graag op gaan proosten.

Adrie werkt al sinds 2010 bij UNO en is daarmee voor ons al lang een vaste waarde. Daarvoor was hij jarenlang werkzaam als financieel eindverantwoordelijke bij een middelgroot familiebedrijf in de grafische industrie. Als bedrijfsadviseur helpt hij ondernemingen in zowel goed als slecht weer. Zijn doel: overzicht en controle in financiële ontwikkelingen krijgen én houden. Wanneer ‘de paniek’ voorbij is, vragen ondernemers vaak of hij betrokken blijft bij de onderneming. Een groot compliment.

Ook in verschillende fusie- en overnametrajecten heeft Adrie zijn sporen verdiend. De praktijk van alle dag gecombineerd met de opleiding tot Register Valuator stellen hem in staat om waarderingsrapporten te verzorgen die theoretisch goed onderbouwd zijn, maar bovendien dusdanig pragmatisch dat de ondernemer de waardering kan doorgronden.

Normaal gesproken bekrachtig je zo’n samenwerking ‘in nieuwe vorm’ met een ferme handdruk, maar in deze tijd doen we het gewoon met een boks.

Lees ook

Relevante fiscaliteiten bij fusies en overnames

Daan Noort - UNO Daan Noort

Bestaansrecht van een onderneming

Roelof van der Wielen - UNO Roelof van der Wielen