ZOEKEN

Laurens Kruize voegt zich bij team UNO Fusie & Overname

Artikel geschreven door: Laurens Kruize voegt zich bij team UNO Fusie & Overname op 1 september 2018

Sinds 1 september 2018 is Laurens Kruize onderdeel van het team van UNO bedrijfsadviseurs. We stellen onze nieuwe collega graag aan u voor.

Achtergrond

Een echte noorderling: geboren in Drenthe, een groot deel van z’n jeugd doorgebracht in Friesland, vervolgens in Groningen beland en sinds kort is Laurens weer woonachtig in het mooie Drenthe.

Laurens heeft tijdens zijn studie HEAO bedrijfseconomie stage gelopen bij AEGON en zijn afstudeeropdracht uitgevoerd bij de Rabobank. De tegenstelling in beide ‘werkervaringen’ was groot en heeft hem erg duidelijk gemaakt waarnaar hij op zoek moest in zijn eerste job. Een ambulante functie, in gesprek zijn met ondernemers, diversiteit en samen plannen realiseren bleken belangrijke voorwaarden.

Focus voor ondernemers

Na zijn studie is Laurens alleen maar werkzaam geweest met en voor ondernemers. Eerst als bankier bij zowel Rabobank als ABN AMRO Bank, vervolgens als lid van het management team binnen een familiebedrijf en meest recent als professioneel investeerder bij de NV NOM.

Vanuit deze laatste functie was Laurens primair verantwoordelijk voor de acquisitie van nieuwe participaties voor de NV NOM. In die rol heeft hij veel ervaring opgedaan met het waarderen van uiteenlopende soorten ondernemingen, uitvoeren van due diligence-onderzoeken en onderhandelen over waarde, prijs en overeenkomsten.

Versterking voor UNO Fusie & Overname

Laurens zal de M&A-activiteiten van UNO versterken en daarbij vooral zijn ‘poten in de klei’ zetten. Vanuit de ervaring als investeerder en door het begeleiden en adviseren van ondernemers weet Laurens dat hier zijn kracht ligt. En dat hij er energie van krijgt. De fit met UNO was derhalve een logische.


Andere Artikelen

Actueel

UNO adviseert bij verkoop Voetbalwedden.net

Lees meer
Actueel

Vroom Funderingstechnieken haalt investeringsmaatschappij aan boord

Lees meer