ZOEKEN

Daan Noort: EACTP gecertificeerd

Artikel geschreven door: Daan Noort: EACTP gecertificeerd op 30 september 2018

Daan Noort, sr. adviseur en partner bij UNO bedrijfsadviseurs, is toegetreden als lid tot de European Association of Certified Turnaround Professionals na het behalen van deze felbegeerde certificering onder professionals.

EACTP

De European Association of Certified Turnaround Professionals (EACTP) is een onafhankelijke kennisorganisatie, verantwoordelijk voor het eerste pan-Europese accreditatieprogramma voor turnaround professionals.

Het programma is gebaseerd op het Turnaround Management Association (TMA) Global Certified Turnaround Professsional (CTP)-programma, dat reeds actief is in Noord-Amerika, Azië en Zuid-Afrika en wereldwijd wordt erkend.

De EACTP heeft tot doel een hoge standaard voor kwaliteit en gedragsnormen te borgen binnen het vakgebied van turnaround management en de herstructureringspraktijk.

Gecertificeerd

Sr. adviseur en partner Daan Noort heeft het accreditatieprogramma met goed gevolg afgelegd en mag zich sinds september 2018 gecertificeerd EACTP-lid noemen.

Daan Noort: “De hoge kwaliteitseisen die de EACTP stelt aan haar leden op het gebied van vakinhoudelijke kennis en professionaliteit sluiten goed aan bij de praktijk van UNO. In de afgelopen 25 jaar heeft UNO al vele duizenden bedrijven begeleid, ook als er sprake was van financieel zwaar weer. Het EACTP-lidmaatschap zien wij als een mooie erkenning en goede benchmark voor onze kwaliteit.”


Andere Artikelen

Actueel

UNO begeleidt Patron Agri Systems Group bij verkoop aan Van der Hoeven Horticultural Projects

Lees meer
Actueel

Consultatie Wet overgang van onderneming in faillissement

Lees meer