Masterclass “Een succesvolle bedrijfsoverdracht”

Denk vooruit

Misschien denkt u nog niet aan stoppen, vindt u de bedrijfsvoering nog veel te interessant en ziet u nog volop kansen voor succes en verdere groei. Echter, elke ondernemer zal vroeg of laat wel aan een overdracht moeten denken. Wanneer u pas in actie komt als de verkoop dichtbij is, gaat u mogelijk geen optimaal verkoopresultaat behalen.

Zorg dat uw bedrijf er klaar voor is (en u ook…)

Het is dus zaak om goed voorbereid te zijn op een toekomstige verkoop. Welke beslissingen zijn nu al nodig om straks een nog waardevoller bedrijf te kunnen verkopen? En trouwens, hoe zit het eigenlijk met u zelf? Bent u zich voldoende bewust van wat er allemaal op u afkomt in het verkoopproces én bent u zelf klaar voor de verkoop van uw bedrijf?

Masterclass

Tim Klinker en Daan Noort beantwoorden al deze vragen, maar ook vragen als “hoe wordt de waarde van mijn bedrijf bepaald en hoe kan ik deze optimaliseren? ” komen aan bod in onze Masterclass “Een succesvolle bedrijfsoverdracht”. Geef je nu op en we zien je graag op 7 december in Skybox 2.17 in de Euroborg (Boumaboulevard 41, Groningen). Inloop vanaf 9.45 uur, programma van 10.00 tot 12.00 uur.

Opgaveformulier Masterclass

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.