Managementondersteuning

Elke ondernemer heeft wel eens behoefte aan een sparring partner; een expert die kan meekijken en meedenken zonder een eigen belang. Volledig onafhankelijk, maar wel met dezelfde gevoeligheid die u kent als ondernemer. UNO heeft zulke sparring partners.

Scherp & gericht op verbetering
De aanleiding om externe specialisten in te zetten is voor elke ondernemer anders. Soms spelen er vertrouwelijke zaken die in discretie moeten worden behandeld. Soms is een kortstondige, frisse blik op verbeteringen in de bedrijfsvoering voldoende. UNO specialisten zijn uiterst discreet en handelen met alle respect naar u als ondernemer.

Samenwerken met UNO in managementondersteuning
Zelfs de meest succesvolle ondernemers hebben niet àlle wijsheid in pacht. En dat geeft ook niet. Bij UNO kunt u heel concreet advies inwinnen, daar waar u het nodig heeft.

UNO werkt zowel op structurele- als op projectbasis. Uiteraard vindt er eerst een kennismakingsgesprek plaats. Bij een klik tussen u als ondernemer en de UNO adviseur, wordt er gekeken naar uw behoeften en de passende dienstverlening.

Pragmatisch, concreet
U heeft niets aan dikke rapporten. U wilt concrete adviezen en pragmatische aanvullingen op uw eigen kwaliteiten. U wilt namelijk aan de slag. Toch?
De specialisten van UNO willen dat ook.

We bewegen ons als sparring partner en hands-on-adviseur op verschillende gebieden:

Structurele verbeteringen
Het doorvoeren van structurele verbeteringen in uw onderneming is vaak complex. UNO helpt u bij een scherpe probleemanalyse en gaat samen met u aan de slag om uw onderneming concreet te verbeteren. Dit kan bijvoorbeeld gaan om personele bezetting, procesverbetering, kostenreducties of kwaliteitsverhoging.

Verbetermanagement
Er kan altijd iets beter, vinden we bij UNO. En het is heel goed om op zoek te gaan naar verbeterpunten binnen uw onderneming. Geen gemakkelijke klus, maar wel een belangrijke. Verbeteringen binnen uw organisatie kunnen u helpen betere financiële resultaten te behalen. De specialisten van UNO helpen u uw strategische doelen concreet te maken. Meten-weten-doen is het credo; concreet, pragmatisch, duidelijk en menselijk.

U kunt bij UNO bijvoorbeeld terecht voor begeleiding bij:

Ondersteuning voor het management

Soms kan het gebeuren dat het management van een bedrijf  voldoende capabel is en zelfstandig verandering kan managen binnen de bedrijfsvoering, maar toch behoefte heeft aan een klankbord gedurende dat proces. Dan is ondersteuning van buitenaf inroepen een goede keuze.

Bekijk bedrijfssituatie

Alle expertises bekijken

Daan Noort
Senior Adviseur
bij UNO sinds 2000