Bedrijfsoverdracht

U heeft als ondernemer een dagtaak aan het besturen van uw bedrijf; het regelen van een fusie of overname kan dan extra belastend zijn. In dat geval heeft u misschien baat bij een extern specialist die het proces voor u regisseert. UNO is expert bedrijfsoverdracht in de breedste zin van het woord. Al meer dan twintig jaar.

De bedrijfsadviseurs van UNO begeleiden ondernemers al jaren succesvol bij de aankoop en verkoop van bedrijven, bedrijfsopvolging van familiebedrijven, management buy-ins en management buy-outs.

Regisseren van het verkoopproces met persoonlijk adviseur

Wilt u uw bedrijf of een bedrijfsonderdeel verkopen? UNO kan als regisseur optreden in het verkoopproces van uw bedrijf of een bedrijfsonderdeel. Uw persoonlijk adviseur stelt dan samen met u het verkoopmemorandum op, daarna worden potentiële kopers gezocht en benaderd.

Uw adviseur houdt voor u de grote lijn in de gaten, maar focust ook op de details waar u misschien even geen ruimte voor heeft. Korte en heldere communicatielijnen zorgen voor een soepel proces. Samenwerken is key wat ons betreft.

U kunt ons inschakelen voor advies bij bedrijfsoverdracht, maar we kunnen ook het hele proces uit handen nemen. Neem contact op voor meer informatie.

U kunt bij UNO bijvoorbeeld terecht voor begeleiding bij:

Bedrijfsoverdracht

"Bedrijfsoverdracht” is een breed begrip. En kent zodoende vele mogelijke scenario’s. Maar in alle gevallen geldt: de belangen zijn groot, de risico’s aanzienlijk en het is een intensief proces dat met precisie moet worden uitgevoerd.

Bekijk bedrijfssituatie

Overdracht van een familiebedrijf

Een bijzonder en onontkoombaar moment in elk familiebedrijf: de overdracht naar de volgende generatie. Hoe regelt u dit goed? Welke zaken zijn belangrijk om rekening mee te houden? UNO bedrijfsadviseurs adviseerde al tientallen familiebedrijven in dit proces van overdracht. We delen graag enkele aandachtspunten met u.

Bekijk bedrijfssituatie

Alle expertises bekijken

Adrie Luning RV
Bedrijfsadviseur & Valuator
bij UNO sinds 2010

Adrie Luning - UNO bedrijfsadviseurs BV