ZOEKEN

Buy & build

Bent u op zoek naar uitbreiding van uw activiteiten in een bepaald marktsegment? Zoekt u meer diepgang in de markt of juist integratie in de bedrijfskolom? Een goed onderbouwde buy & build-strategie helpt u om de juiste keuzes te maken voor de succesvolle groei van uw onderneming. Samen met u identificeren we de beste groeikansen om uw doel te realiseren.

Versterking op lange termijn

Groeien door het diversifiëren van uw product-marktcombinaties of het bieden van een bredere propositie aan klanten? Zo’n groeistrategie vereist een heldere visie. De groei van de toegevoegde waarde van uw onderneming en versteviging van de marktpositie staan hierin centraal. UNO voert regelmatig marktscans uit voor ondernemingen en investeringsmaatschappijen. We gaan daarbij gestructureerd en desgewenst internationaal op zoek naar partijen die qua product en werkwijze passen binnen de groeistrategie. We brengen de markt scherp in kaart en stellen een lijst met kandidaten op die uw propositie op lange termijn kunnen versterken.

Ontwikkelen overnamestrategie

Is uw groeistrategie nog up-to-date? Laat uw onderneming en buy & build-strategie eens met een verse blik bekijken. Wij nemen uw visie onder de loep en stellen waarom-vragen waar u ze niet verwacht. Uw vaste adviseur denkt met u mee over uw overnamestrategie. Ook toekomstige ontwikkelingen en innovaties die uw markt raken komen uitgebreid op tafel. Staat uw buy & build-strategie weer scherp op papier? Onze ervaren experts begeleiden u, als u dat wilt, ook bij uw overname of fusie.

Lees ook...