ZOEKEN

UNO adviseert bij verkoop Voetbalwedden.net

Artikel geschreven door: Tjarda ten Have op 12 oktober 2021

We komen ze in ons werk als bedrijfsadviseurs af en toe tegen. De jonge, gepassioneerde pioniers, die vooruitlopend op de tijd een gat in de markt zagen. Zo ook de ondernemers van BSB iGaming. De online gaming wereld stond in 2008 nog in de kinderschoenen. Een voetbal community waar ervaringen over bookmakers gedeeld werden, tips waren te vinden over verantwoord (online) gokken, interessante content te lezen was en vooruitblikken werden gegeven over aankomende voetbalwedstrijden, die was er zeker nog niet.

In dat gat zijn de ondernemers, naast hun grafisch ontwerpbureau B2Design gesprongen en met succes. Nu 13 jaar later, hebben ze de community met bijna 67.500 leden, voetbalwedden.net, verkocht.

Nieuwe eigenaar is Better Collective, een wereldwijde marktleider op het gebied van iGaming. Vincent en Jeroen hierover: We konden ons geen betere overname partij wensen. Net als wij heeft Better Collective het verantwoord gamen hoog in het vaandel staan. Met het openen van de gokmarkt in Nederland vanaf 1 oktober 2021, zijn wij er van overtuigd dat zij de community mooie dingen gaat brengen en we wensen iedereen bij Better Collective heel veel succes”.


Andere Artikelen

Actueel

STEL GÉÉN BEGROTING OP

Lees meer
Blog

UNO = ÉÉN = UNIEK

Lees meer