ZOEKEN

UNO presenteert: het buitengerechtelijk crediteurenakkoord in de praktijk

Artikel geschreven door: Roelof van der Wielen op 21 december 2017

Als kennissponsor van TMA Nederland, presenteert UNO op het eerste jaarcongres van 2018 een bijzondere praktijkcasus van het buitengerechtelijk crediteurenakkoord. Boeiende stof en een actueel onderwerp. Mis het niet!

Buitengerechtelijk crediteurenakkoord

Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van Turnaround Management Association chapter Nederland, zal de werking en het effect van het buitengerechtelijk crediteurenakkoord onder de loep worden gelegd.

UNO presenteert daartoe een praktijkcasus in samenwerking met Rosaline Zuurbier, CEO van de gelijknamige kwekerij. Deze ervaringsdeskundige ondernemer zal vertellen wat een crediteurenakkoord vergde én heeft opgeleverd. UNO gaat dieper in op de ondersteunende rol van de insolventieadviseur en de techniek van het sluiten van een onderhands akkoord in surseance.

Insolventiewetgeving

De praktijk wordt ondersteund met een theoretische uitleg van Nicolaes Tollenaar, expert op het gebied van (pre-)insolventiewetgeving, waaronder de Wet Homologatie Onderhands Akkoord (WHOA). Tollenaar zal tevens de eerste opinies over de mogelijke wetswijziging presenteren. Hebben ondernemers baat bij deze nieuwe wetgeving?

Inschrijven kan via een klik op de afbeelding.


Andere Artikelen

Actueel

Laat 2021 een bijzonder jaar worden én dan niet alleen door het breken van weerrecords

Lees meer
Actueel

Minicursus ‘verkoopproces & bedrijfswaardering’

Lees meer