ZOEKEN

Minicursus ‘verkoopproces & bedrijfswaardering’

Artikel geschreven door: Tjarda ten Have op 18 februari 2021

Stel, je overweegt als ondernemer om over een aantal jaren je bedrijf te gaan verkopen. Wat komt er dan allemaal op je af, hoe kun jezelf goed voorbereiden en waar moet je überhaupt beginnen?

Afgelopen week heeft Daan Noort een klant meegenomen in dit proces, tijdens een minicursus ‘verkoopproces & bedrijfswaardering’. Zo heeft hij toegelicht welke verschillende fases er zijn in het verkoopproces, wat een due diligence onderzoek omvat, wat de meest voorkomende waarderingsmethodes en niet onbelangrijk, hoe je de waarde van jouw bedrijf kunt verbeteren. Ook heeft hij de klant meegenomen in de veelgebruikte terminologie, zodat je als ondernemer bij aanvang van een verkoopproces, in ieder geval al enigszins beslagen ten ijs komt. Kortom, goede voorbereiding is niet alleen het halve werk, maar draagt ook bij aan de waarde van onderneming en de mogelijke opbrengst van je aandelen.

Waarom we dit doen? Simpel!  Dat noemen wij ook ‘aandacht voor ondernemers’.

Speel jij ook met de gedachte je bedrijf in de (nabije) toekomst te verkopen? Dan is deze minicursus ook wat voor jou! Je hoeft niet terug naar de schoolbanken, je bent gewoon welkom op ons kantoor.

We informeren je graag vrijblijvend over de mogelijkheden. Bel ons kantoor op 088-506 10 00 of mail naar secretariaat@uno-advies.nl


Andere Artikelen

Actueel

STEL GÉÉN BEGROTING OP

Lees meer
Blog

UNO = ÉÉN = UNIEK

Lees meer