ZOEKEN

Effectief neemt Ferwerda Beveiliging over

Artikel geschreven door: Tjarda van Dam op 27 juni 2022

In de afgelopen maanden is een behoorlijk aantal transacties afgerond. Een combinatie van een natuurlijk proces en gewenste afronding voor een aankomende vakantieperiode. Met de overname van Ferwerda Beveiliging kan ook Effektief een mooie deal nog voor de zomer communiceren.

Als top 10 speler in de schoonmaakbranche heeft Effektief als doel zich te blijven verbreden en groeien. Met de overname van Ferwerda Beveiliging is er weer een nieuwe tak van sport aan de dienstverlening toegevoegd.

Gelijk DNA

“Het DNA van Ferwerda komt overeen met dat van Effektief”, aldus algemeen directeur Erwin de Jong, “ Ik omschrijf onze organisatie als een bedrijf zonder overbodige managementlagen, lekker nuchter en praktisch en dat zien we ook terug bij Ferwerda”.

Ferwerda Beveiliging blijft in de huidige vorm en onder de huidige naam doorgaan. Ook de vestigingsplaats Drachten wijzigt niet. Met de overname door Effektief hoopt Ferwerda sneller, beter en efficiënter te kunnen groeien.

Vlot proces

Daan Noort heeft Effektief tijdens het hele aankoopproces begeleid en als regisseur het proces gecoördineerd, hierbij bijgestaan door TRIP Advocaten & Notarissen. “Dat Effektief en Ferwerda goed bij elkaar passen bleek al snel, niet alleen als bedrijven maar ook als ondernemers. Mede hierdoor konden de benodigde processtappen vlot worden doorlopen”.

Succes gewenst

Wij wensen Erwin de Jong, Patrick Reinders en de teams van Effektief en Ferwerda heel veel succes toe in de toekomst.


Andere Artikelen

Actueel

Romaris Staal krijgt doorstart

Lees meer
Actueel

UNO als deskundige aan het woord in webinar van NBA

Lees meer