ZOEKEN

UNO begeleidt Rovecom bij overname Q-ray

Artikel geschreven door: Tjarda ten Have op 15 juli 2021

Bij een fusie of overname, werkt UNO vaak voor de verkopende partij. In het geval van Rovecom, stonden we aan de andere kant en hebben hen begeleid bij de overname van Q-ray.

Zowel Rovecom als Q-ray zijn werkzaam op het gebied van maatwerk software ontwikkeling in de agri- en foodsector. De activiteiten van Q-ray worden samengevoegd met de maatwerktak van Rovecom, Rovecom OpMaat. “Door deze samenwerking ontstaat een krachtig, innovatief en vooruitstrevend bedrijf. We zetten een belangrijke stap om een robuuste partner blijven voor alle klanten in de agri- en foodsector”, aldus algemeen directeur Gerben Donker.

UNO heeft Rovecom geadviseerd tijdens het aankoopproces en heeft als aankoopregisseur het proces begeleid. Ook is het Due Diligence-onderzoek samen met Rovecom uitgevoerd.

Rovecom en Q-ray werkten in het verleden al samen in verschillende projecten. Toen bleek al dat er veel overeenkomsten zaten in zowel gebruikte technieken als organisatiecultuur. De verwachting is dat deze samenwerking op relatief korte termijn al synergie effecten zal opleveren.


Andere Artikelen

Blog

Ons immaterieel actief: Aandacht voor ex-ondernemers

Lees meer
Actueel

Aandacht voor belastingschulden

Lees meer