ZOEKEN

Laat 2021 een bijzonder jaar worden én dan niet alleen door het breken van weerrecords

Artikel geschreven door: Tjarda ten Have op 2 maart 2021

Inmiddels is het al weer begin maart, hebben we al op de schaats kunnen staan en een week later van de eerste zonnestralen kunnen genieten.  We hopen dat het, niet alleen door het breken van weerrecords, ook op andere vlakken een goed jaar mag worden.

In ons vak kijken we vooral vooruit:  Hoe kunnen we een ondernemer van a naar z helpen, of het nou gaat om hulp bij een bedrijfsovername, het stoppen van een bedrijf of een heroriëntatie van de strategie. Maar wij weten ook dat vooruitkijken verstandiger is als je daarbij ook rekening houdt met ervaringen uit voorgaande jaren.

Het afgelopen jaar is natuurlijk een jaar geweest dat met geen enkel ander jaar vergeleken kan worden. Toch is ons wel een en ander opgevallen, dat ook wij niet altijd hadden verwacht.

Een korte samenvatting van 2020

Een voorzichtige blik in de toekomst

Als we een voorzichtige blik in de toekomst mogen werpen, zien we 2 – op het eerste oog tegenstrijdige – ontwikkelingen:

Ten slotte zijn er veel ondernemingen die, na deze coronacrisis, voor de uitdaging staan om hun business- en verdienmodel ‘toekomstbestendig’ te maken. In bijna elke bedrijfssector is sprake van veranderende marktomstandigheden. Dit leidt tot kansen en bedreigingen en vraagt dus om een tijdige heroriëntatie.

Een vitaal en financieel gezond bedrijf

Wat staat ons te doen in 2021? Graag zetten wij onze bedrijfskundige expertise en branchekennis in om samen met ondernemers, aandeelhouders, directies en management te werken aan vitale en financieel gezonde bedrijven. We kijken niet alleen naar de ‘bijzondere omstandigheden’ die op korte termijn aandacht behoeven, maar gaan graag een lange termijn relatie met jou als ondernemer aan. We denken en helpen mee, niet alleen nu maar ook in de toekomst.

Daarvoor kijken we dagelijks naar wat er in de markt gebeurt, houden we relevante ontwikkelingen en wetgeving in de gaten en scholen we onszelf waar nodig steeds bij.

Wil je eens vrijblijvend van gedachten wisselen over de toekomst van jouw bedrijf? Neem dan contact op met Daan Noort, 06 – 51 50 44 86 of stuur een mail naar daan@uno-advies.nl.


Andere Artikelen

Actueel

STEL GÉÉN BEGROTING OP

Lees meer
Blog

UNO = ÉÉN = UNIEK

Lees meer