Actueel

UNO begeleidt verkoop Geba Auto aan Van Mossel Automotive Groep

1 september 2017 — Vandaag is Geba Auto te Tynaarlo overgenomen door Van Mossel Automotive Groep, het een-na-grootste dealerbedrijf in Nederland. UNO bedrijfsadviseurs begeleidde Geba Auto bij de verkoop aan Van Mossel.

Lees verder

UNO begeleidt verkoop A.C. Hartman aan The Fruit Farm Group

Sexbierum, 30 juni 2017 — A.C. Hartman, marktleider in biologische glastuinbouwproducten, is overgenomen door The Fruit Farm Group (TFFG). UNO begeleidde A.C. Hartman bij de verkoop.

Lees verder

Maatwerk en creatieve oplossingen nodig voor problematiek zorgsector

De afgelopen jaren is UNO in toenemende mate betrokken geweest bij advisering in de zorgsector. Inmiddels hebben we een flink aantal zorginstellingen van binnen mogen bekijken en menen we een trend te zien die ons zorgen baart: negatieve & marginale bedrijfsresultaten, veel vastgoed op de balans en hoge bevoorschotting door de verzekeraars. Hoogste tijd voor een creatieve aanpak.

Lees verder

Nieuwe collega: Ties de Ruyter de Wildt

Vanuit zijn standplaats Amsterdam is Ties de Ruyter de Wildt eind april met een vliegende start aan de slag gegaan als UNO-bedrijfsadviseur. We stellen onze nieuwe collega graag aan u voor.

Lees verder

Quick scan-wijsheden (dl. II): Risicospreiding

Welke lessen trekt UNO uit 20+ jaar ervaring met bedrijfskundige problematiek? In deel 2 van Quick scan-wijsheden kijken we naar de risicospreiding. Want hoe geweldig de begroting er ook uitziet, beperkte risicospreiding kan groei of überhaupt het voortbestaan danig in de weg staan.

Lees verder

Adviseur uitgelicht: Adrie Luning

Adrie is een van de financiële zwaargewichten van UNO. Bedachtzaam, geduldig en waarderend legt hij al jaren de basis voor geslaagde herstructureringen en verkopen.

Lees verder

Visser Communicatie verkocht aan UNET

Almere, 7 april 2017 – Visser Communicatie is overgenomen door UNET, dochterbedrijf van Eurofiber Group. Op 31 maart jongstleden werd de overeenkomst tussen de organisaties gesloten. UNO begeleidde Visser Communicatie bij de verkoop.

Lees verder

Voiceworks versterkt positie met overname van Xenosite

Almere, 4 april 2017 – Xenosite, breedband- en voice leverancier uit Drachten, wordt overgenomen door Voiceworks, aanbieder van zakelijke communicatieoplossingen. UNO begeleidde Xenosite in de afrondende en contractuele fase van de verkoop.

Lees verder